tisdag 15 november 2011

...och går i ide.

Jo, nu drar vi oss inte bara inomhus utan går också i ide, så gott som, i alla fall. Idag har de sista ringblommorna stått frusna hela dagen, så de lär aldrig bli sig själva igen. Än har snön inte kommit, och det är en nåd att vara tacksam för. Men, det är ju bara en tidsfråga... Så nu tar vi en paus, och siktar på att återkomma när det ljusnar igen. Tack till alla som läst och kommenterat!

Nu tar vi en liten paus!

2 kommentarer:

Hans sa...

Hoppas de där ringblommorna får ett till ryck och blommar så ni vill visa dem här innan ni helt somnar i ert ide. Jag förstår ändå att ni kan behöva en bloggpaus, även om jag kommer att sakna era fina inlägg en tid. Själv har jag en liten paus i bloggandet men har ändå planer på att skriva mig genom vintern. Vintern blir svår utan gröna drömmar.
Ha det så gott.

Anna-Maria sa...

Jo, de gröna drömmarna finns nog året om. Men det är så sorgligt att titta på trädgården under vintersäsongen, så ide känns om en bättre idé. Och inte ens ringblommorna får fler ryck - nu är det ljuset som inte vill räcka till för dem. Men jag skulle gissa att vi är tillbaka när det blir dags att så tomatfrön. ;)
Ha det gott!